su kaçağı tespit Things To Know Before You Buy

Wiki Article

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Su kaçakları nasıl tespit edilir? a hundred% teknolojik su kaçağı tespit cihazları ile arıza tespitini kesin ve noktasal olarak kırmadan yapıyoruz. Su kaçak tespiti firması olarak son teknoloji kameralı su kaçak tespit makineleri kullanıyoruz.

Duvardaki nemin neden oluştuğunu ve nemlenmenin nereden geldiğini tespit etmekte kullanılır. Mersin tesisat firmamızdan nem ölçüm konusunda destek alabilirsininiz profesyonel hizmet veren ustalarımız nem ölçüm cihazı ile nemlenmenin kaynağını bulup sizlere detaylı bilgi vermektedir.

Kaliteli malzemeler ve son teknoloji kameralı tıkanıklık açma cihazları kullanarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyoruz. Kurumsal

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek minimal hasar ile onarım yapıyoruz.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile su kaçak tespiti buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer temiz su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan damlama yapıyor ise o zaman kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Tesisatta su kaçağı belirtileri varsa kesinlikle herhangi bir yeri kırmayın 7/24 hemen kaçak su tespiti yapan firmamızı arayın ve randevu alın.

 Su su tesisatçısı kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su kaçağı tespiti su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Duvarları kırmadan su kaçağı bulmak için teknolojik cihazlardan yardım almak gerekir. Akustik dinleme cihazı, normal ve termal kameralı cihazlar su tesisatçısı su kaçaklarını kırma işlemine gerek duymadan tespit eder.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Bu internet site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Duvarlarda oluşan su sızıntısını bulmanın farklı yöntemler ile bulunabilir. Oda içerisinde parkelerde yada halılarda ıslanma fark edebiliriz. Zeminde köşelerde ıslaklı nem rutubet bulunduğu zaman duvarda su kaçağı var demektir. Duvarlarda boyada değişiklik olup olmadığına bakılmalıdır.

Termal kamera fiyatları ve diğer su kaçağı tespit cihazı fiyatları ucuzluğuna aldanılmamalı. su kaçağı tespit Mutlaka iyice araştırma yapılmalıdır.

Report this wiki page